Algemene voorwaarden

workshops

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze voorwaarden.

Tenzij anders overeengekomen, dient het volledige bedrag binnen 14 dagen na inschrijving voldaan te worden. We houden rekening met de volgorde van betaling voor het definitief toekennen van de plaatsen.
Als je genoodzaakt bent te annuleren, kan dat tot 2 weken voor aanvang van de workshop. Je krijgt dan je inschrijvingsgeld teruggestort. Latere annuleringen worden niet terugbetaald (tenzij anders overeengekomen), maar uiteraard mag je je plaats doorgeven aan een vriend(in). Neem in dat geval wel even contact op via atelier@biss-services of +32 495 28 60 71.

Bij onvoorziene omstandigheden, bij ziekte van de begeleider of als het minimumaantal inschrijvingen niet gehaald wordt, kan een workshop uitgesteld of afgelast worden. In dat geval kan je kiezen de workshop op een ander tijdstip te volgen of krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Per workshop of cursus zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zodra een workshop of cursus vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten. In dat geval kan je je via een mail aan atelier@biss-services aanmelden voor de reservelijst.

Tijdens de workshops wordt er soms gewerkt met materialen die kledij of spullen kunnen beschadigen. Wij voorzien voor elke deelnemer een schort, maar raden toch aan om oude kledij te dragen en geen waardevolle juwelen of accessoires. Bij bepaalde workshops, zoals glasblazen, vragen we om veiligheidsredenen om stevige leren schoenen en aansluitende katoenen of wollen bovenkledij met lange mouwen te dragen.

Ons doel is om elke deelnemer een leerrijke, maar bovenal een aangename ervaring te bieden. Als een deelnemer hinder veroorzaakt, dan hebben wij het recht om deze persoon te weigeren.

items

Voor elk aangekocht item hanteren wij de wettelijke bepalingen ivm verzending, teruggave en garantie.

Item added to cart.
0 items -  0,00