Algemene voorwaarden

L’Atelier au Jardin is onderdeel van B.I.S.S.Services BV. BE0 452 099 479
Contactadres: Blekkersgat 5c, 9991 Adegem, België.
Mail: atelier@biss-services.be

voorwaarden workshops

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze voorwaarden.

Tenzij anders overeengekomen, dient het volledige bedrag binnen 14 dagen na inschrijving voldaan te worden. We houden rekening met de volgorde van betaling voor het definitief toekennen van de plaatsen.
Als je genoodzaakt bent te annuleren, kan dat door een e-mail te sturen aan atelier@biss-services.be. Tot 3 weken voor aanvang van de workshop krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij annuleren tot 2 weken voor aanvang van de workshop krijg je 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Latere annuleringen worden niet terugbetaald (tenzij anders overeengekomen), maar uiteraard mag je je plaats doorgeven aan een vriend(in). Neem in dat geval wel even contact op via atelier@biss-services of +32 495 28 60 71.

Bij onvoorziene omstandigheden, bij ziekte van de begeleider of als het minimumaantal inschrijvingen niet gehaald wordt, kan een workshop uitgesteld of afgelast worden. In dat geval kan je kiezen de workshop op een ander tijdstip te volgen of krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Per workshop of cursus zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zodra een workshop of cursus vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten. In dat geval kan je je via een mail aan atelier@biss-services aanmelden voor de reservelijst.

Tijdens de workshops wordt er soms gewerkt met materialen die kledij of spullen kunnen beschadigen. Wij voorzien voor elke deelnemer een schort, maar raden toch aan om oude kledij te dragen en geen waardevolle juwelen of accessoires. Bij bepaalde workshops, zoals flamework, vragen we om veiligheidsredenen om stevige leren schoenen en aansluitende katoenen of wollen bovenkledij met lange mouwen te dragen. B.I.S.S. Services kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade aan kledij of goederen van de klant. De deelname aan de workshops is op eigen risico. Wees je bewust dat kleine letsels, zoals bijvoorbeeld brand- en snijwonden frequent voorkomen. 

Ons doel is om elke deelnemer een leerrijke, maar bovenal een aangename ervaring te bieden. Als een deelnemer hinder veroorzaakt, dan hebben wij het recht om deze persoon te weigeren.

voorwaarden bestellingen via website

Alle getoonde prijzen zijn in euro en inclusief btw (tenzij anders vermeld). Verzend-, reservatie- of administratieve kosten worden apart aangerekend. Alle getoonde prijzen zijn indicatief en NIET bindend. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals woordelijk wordt omschreven. Foto’s zijn enkel ter illustratie en decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. 

  • Voor elk aangekocht artikel hanteren wij de bepalingen van de Belgische wetgeving ivm verzending, teruggave en garantie.

B.I.S.S. Services heeft het recht om bestellingen te weigeren of bijkomende voorwaarden aan een levering te verbinden. Indien een bestelling niet wordt aanvaard of indien er extra voorwaarden zijn, krijgt u hierover bericht uiterlijk 2 weken na het plaatsen van de bestelling.

Wij rekenen verzend- en administratiekosten voor aankopen onder de 150 euro. Vanaf een bestelling van 150 euro is de verzending gratis, tenzij anders vermeld op de afrekenpagina.

Artikelen op voorraad worden na ontvangst van betaling binnen 2 werkdagen postklaar gemaakt en verzonden naar België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk of Duitsland. Wil je een pakket laten bezorgen naar een ander land, neem dat eerst contact op via atelier@biss-services.be voor een prijsofferte.

waarborg en schade

B.I.S.S. Services kiest de postdienst en bezorgt een track&tracecode, maar is niet verantwoordelijk voor eventuele postschade. Op breekbare producten, waaronder alle glasproducten, wordt geen waarborg gegeven. Glasbreuk is op risico van de koper. Als er andere schade aan de goederen is, als de levering niet compleet is of als wij de verkeerde goederen bezorgd hebben, stuur dan binnen de 7 dagen na ontvangst een een foto waarop duidelijk te zien is wat er fout is naar atelier@biss-services.be. Omschrijf wat er mis is. Wij zoeken dan naar een oplossing waar beide partijen zich kunnen in vinden (dit kan zijn de goederen vervangen, ze herstellen, terugsturen en crediteren of een andere regeling). Als de oorzaak bij ons ligt, nemen wij de kosten voor de retourzending voor onze rekening.

Bedenktijd

Als klant heb je 14 dagen bedenktijd, het zogenaamde herroepingsrecht. Het herroepingsrecht geldt evenwel niet voor goederen die in opdracht speciaal voor de klant gemaakt, geassembleerd of besteld zijn, voor op maat afgeknipte materialen en voor alle andere producten die wettelijk voor het herroepingsrecht uitgesloten zijn.
Als je je bedenkt voor het artikel geleverd is, breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte. Als wij nog geen postborderel aangemaakt hebben, kan je volledig kosteloos annuleren. In alle andere gevallen worden de verzendkosten aangerekend.
Mocht je een artikel willen terugsturen kan dat op volgende manier: breng ons binnen de 14 dagen na ontvangst van het pakket op de hoogte via een e-mail aan atelier@biss-services.be. Stuur onmiddellijk de goederen goed verpakt terug aan B.I.S.S. Services, Blekkersgat 5C, 9991 Adegem, België. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.  
Als de aangekochte goederen in onbeschadigde toestand terugbezorgd zijn, zal B.I.S.S. Services het resterende bedrag – dat is de prijs die voor de goederen betaald werd (verzendkosten worden niet terugbetaald) – binnen 14 werkdagen terugbetalen. 
Wij nemen, behoudens wettelijke verplichtingen, geen artikelen terug die gebruikt of gedragen zijn. 

Datum laatste aanpassing: 31/03/2023
B.I.S.S. Services bv, Blekkersgat 5c, 9991 Adegem. BE0 452 099 479