creaclub L’Atelier Au Jardin

Nieuwe voornemens na de coronabevrijding: voortaan staat het atelier nog vaker in het teken van creativiteit en gezelligheid.

Creativiteit als in handwerken, tekenen, boetseren, knutselen, sieraden maken, graveren, pyrografie, quilling, scrapbooking, macramé, tie-dye, resin-art … Elke keer iets anders, en altijd mee met de trends. Deze workshops worden begeleid door een lid van de Creaclub of door een deskundige van buitenaf.

De gezelligheid, daar zorgen we zelf voor. Bij mooi zetten we de tafels buiten in de tuin, bij regenweer maken we het gezellig in het atelier.

“Is dat alles?”

Nee hoor, we plannen ook regelmatig een uitstap en bezoeken de ateliers van bevriende kunstenaars en ambachtslui.

“Wat gaat dat kosten?”

Lid worden van de Creaclub is gratis. Leden van de Creaclub mogen de materialen/tools van het atelier gebruiken en krijgen een handleiding om het werkstuk van de dag te maken.
Voor een namiddag ‘creaclubben’ in het atelier betaal je 10 euro + de prijs van de gebruikte materialen en eventuele extra kosten (bijvoorbeeld voor een externe lesgever). Een verwendrankje en een stukje cake zijn in de prijs inbegrepen en goed gezelschap is gratis.*

“Wat met corona?”

Voor ieders veiligheid gaan de creaclubnamiddagen alleen door als de situatie het toelaat. We gaan zoveel mogelijk buiten werken en houden het aantal inschrijvingen beperkt. Desondanks is het altijd mogelijk dat een namiddagactiviteit op het laatste moment afgezegd wordt. Uiteraard krijg je dan je inschrijvingsgeld terugbetaald.

“Hoe zit dat dan met de glasworkshops?”

De Creaclub is een gloednieuw concept. Daarnaast gaan de glasworkshops van L’Atelier Au Jardin gewoon door. Wil je leren kralen branden of kerstballen blazen? Wil je warm glas vormen in de oven, of toch meteen gaan voor het vurig werk aan de brander? Schrijf je dan in voor een van deze workshops. Ben je met een groep van 2 tot 5 vrienden of collega’s, dan zijn de workshops op maat van jullie wensen.

* De exacte prijs wordt voor elke workshop apart berekend. Tarieven B.T.W in.