Luiertaarten

“Ma, binnenkort word je ‘mémé’.” Dat fantastische nieuws werd gepresenteerd samen met een grote knuffelbeer die een slabbetje omhad met de stichtende slogan ‘The best parents get promoted to grandparents’.

Sedert die dag ben ik dus ‘totally into babies’ en kan er geen geboortekaartje in de brievenbus vallen of ik ga aan het werk. Zoals je wellicht al weet, ben ik gek op zelfgemaakte cadeautjes, maar omdat ik geen babysokjes kan breien – kan iemand me dat eens leren? – worden jonge mama’s bedolven onder de Pampers. Mijn eerste pogingen om een luiertaart te maken waren niet bepaald classy, maar ondertussen raakte ik al vrij bedreven in de edele kunst van het luierstapelen en strikjes knopen. Ik maak luiertaarten met veel plezier en de mama krijgt er een zelfgemaakt ‘opkikkertje’ bij.

Blijkbaar vallen de taarten in de smaak, want enkele vriendinnen vonden de weg naar het atelier om een luiertaart te bestellen. Ik denk dat ik me maar een voorraadje Pampers zal aanleggen, voor de taarten én voor de kleinkinderen.

Wie zin heeft om samen een luiertaart te maken, kan aanschuiven aan de creatafel tijdens een Open Atelier. Neem wel eerst contact op, zodat alle materiaal netjes voor je klaarstaat.

Stuur een berichtje

Item added to cart.
0 items -  0,00